Secret Garden

#3 Days challenge : 8 ways to win my heart
Thursday, 20 June 2013  |  6/20/2013 10:26:00 am  |  0 said
books | via Tumblr





Emm. Uhuk. Macam malu pula nak share the ways to win my heart. Heee. But i guess i have to. It's a challenge.
Anyway . Tak terikat pon. But this is what i think someone should do to win my heart.
#1 Win my parents heart .
Ok why i put on top of the list.? Because everything started with my parents. If he win my parents heart especially my mom, he definately goin to win my heart after that. My parents know better bak kata pepatah, mereka "lebih makan garam dulu".
#2 physically : tinggi n cerah :
Ok physically i looooove people yang tinggi and cerah.
Bukannya kalau tak tinggi n cerah i taknak . Cuma better . Haha. Since when i did'nt know but now i realise all the people that i admire once , sumanya tinggi² n cerah² .
#3 Matured
Pentingkann. Cz org yg mcm ni akan berfikir panjang dalam relationship. Not just for fun and whatso. Like i hate it when a guy who call me baby,bucuk,mama,and whatso the merepek. I prefer saya-awak diselikan dgn sayang . Hihihi *gedik k gedik
#4 Beragama
Most important thing . That's all.
#5 Berharta
Doesn't mean i ni materialistik k -,- . Yeah    MONEY ARE NOT EVERYTHING ., BUT WITHOUT MONEY YOU'RE NOTHING  
Kembali ke zaman dulu kala dimana kekasih ku asyik pow je. Benci tau. Tak gentle lgsg. Kite same² la klua duit kan .ape tah. Lagi satu i haaateee it when someone ask me to pay and ungkit² . Well i know bila my turn k. Tak tau camne nak terangkan lebih detail -,-
#6 Romantic
Of course all the girls out there nak guy yg romantic kan³ . But romantic dalam keadaan yg lbih matang. Ada beza kay . Ada beza . -,-
#7 Sporting
Like itu tak bole.ini tak bole and what so. Selagi belum yg halal jgn berani nak mengarah² kay .
#8 Pemalu
I loveeeee yg pemalu² ni . So takde la i yg awkward dlm relay tuu. I'll always make him happy . Kay. Promise.
That's all la kot. Nak ikotkan memang 1001 bende lagi nak cite. Tapi basah dah jari menari² . Nak berehat bersama kit kat jap . Bye
P/s : someone please . Nak mc'd sangat² ),:

Labels:





Thanks for reading :)




Past  |  Future