Secret Garden

I'm back and i'm even better #C7
Thursday, 13 December 2012  |  12/13/2012 10:24:00 am  |  0 said

Hye , selamat datang, saya syafi , saya cume nak cakap yang bulan ni last saya keje . Then dah free . No more working . But working on for my SPM 2013 . Oh wow . I can't wait to get into that school back . I really want to learn something . Do that mathematical and additional . Plus my account subjact . Haha . I won't forget bout that.

Oh btw teacher, the batch that u gave to me, its lost . Haha . But I still wanna be PRA (: .

Okay yang pakai baju putih tuu , time keje kat giant , sebulan setengah jee keje . Then , teroz sambong kat pizza hut's senawang . Ponnnnn sebulan setengah jugakk . Gaji tuuu mestilah waktu keje giant lagi byak kan . Keje giant memang lah best . Tapi terlalu ramai kutuk belakang-2
(,:

Tutup jeee Tkb , straight away mntak pizza , gaji tuu tak byak ponn . Tapi bole laaa dari tak ado . Kan . Haha .

Okay now nak cito pasai sekolah . Saye dah buat wishlist dah , barang kperluan utk skolah  fail reuse,sume reuse lah . Tapi renovate skit. Haha . .  Tanak membazirrr. Sayang , .

N now bout man kind. Saye ngan aidil maseh tak okay . But at least dah lega sikit sbb tak terserempak ngan dea. Dea cito betine apache tuuu da klua ngan dak baruu . Haha . Aidil p rehat sensorang . Ha padan muko . Ado awek tanak ajak rehat sekali kan ? Amekawwww.

Then masok pizza ni . Ade terjelepok ngan sorang mamat ni, tapi dea suke kat dayahnla pulokkk . Hurrmmm , mule-2 patah gakk aa. Now da boe terime . Then ade sorang mntak coup . Okay I admit. Mase 1st time masok keje mmg da target dea. Engat nak jual mhal sikit. Nak take time lahhh konon. Haha . Sekali dea try dayah gakk. Awat sumaaa lelaki ni ? Tak bole kee kalau ah berkenan tuuu satuu jela . Huh ! Aparahhhh .

Minggu terakhir sblum new year , saye keje closing , means pkol 4-12 mlm. Sbb pagi tu kene jage koperasi. Kalau ckgu pggl lah kan . . Hope kak tina tak lotak den closing sepanjang 2 mggu . Aparahlahkan -.-

Btw , denga cite taon 2013 tender kantin tuka baru . Hope dapat menu baru yg lagi sodappp. Tak saba nyeeeee nak masok sekolah <3

Okay I guess that's all about my life now. (: any new activities, I will update in post (: sekian wassalammmmmmm (:







Thanks for reading :)




Past  |  Future