Secret Garden

Tutup buku lama Buka buku baru (:
Saturday, 15 September 2012  |  9/15/2012 08:42:00 pm  |  0 said

Tumblr_m0si27lllh1r5f0jbo1_500_large



hye (: 1st post dalam blog nie. act da lame da berblogging . mula-mula tu random talking jeee. yang follow sume membe-membe jeee. lepas tu terasa teramat lahhh BOSAN kan-kan-kan. sooooo, delete S.E.M.U.A post sebab bosan lah kan. da bagitau tadi. haha. 

Then lepas tuuu, kite buat bende baruu . kite pakai blogskin. blog da lawa gila da tuuu. and sebab pakai blogskin lah kite da tau nak ubah-ubah and memanipulasi kod-kod yang adeee. base on that, kite buat tutor . (: then lagi sekali kite jadi osan dan mule delete sume post .hahaha. serius rase membazer pulak g delete sumeee...

dahhh lame lepas tuu , kite da pandai transparentkan gamba , kite buat header lawa-lawa. . lepas tuu kite bagi lah freebies pulakkk . dari yang kecik-2 sampai yang besar bapak kau nyee. ahaha. time tuu memang terasa best sangat sebab tengok hasil kerja yang comel-2 lepas tuu lawa-lawa ,kiut miut, daboom-daboom. haha. then buang lagiiii . sebab ade haters . yelaaa. kite kalau naek sikit adee je dengki kan . dah tuuu tak berani lak tuu . tak gune name sendiri. kutuk-kutuk at cbox kitee pulaakk

now ni , kitena start blogging balekkk. start with random stories bout mee, then kalau dah broadband dah laju nanti kite buat lah sesuatu yang menarik hati kito. ehhee .

harap takde haters, lovers jeee. haha. keep in touch kay visitors .....


  • tinggalkan message kat CBOX
  • komen post kiteee
  • bagi suggestions (: 




Thanks for reading :)




  |  Future